Helpt u met?
Een handig digitaal dagboek waarbij u kan kiezen voor een eenvoudig of uitgebreid dagverloop. Groepeer uwe registraties per onderwerp en deel deze met collega's. Geef prioriteiten aan bepaalde informatie zodat deze zeker worden gelezen. Reageer op registraties van uw collega's en voeg bestanden toe. Met de verschillende filtermogelijkheden kunt u selecties maken van de registraties. Handig wanneer u bijvoorbeeld een tijd afwezig bent geweest. Daarnaast kunt u registraties ook doormailen, afdrukken en exporteren.

Met de Agenda maakt u afspraken voor uw leefgroepen of cliënten. Maar u kunt de agenda ook gebruiken om lokalen of vervoer te reserveren. Geen papieren op de muur meer nodig en een hoop minder mailverkeer. Daarnaast kunt u takenlijsten of registratiefiches koppelen aan uw afspraak. 

Ontwerp uw eigen registratiefiches volledig op maat en laat ze invullen door de begeleiders. Hiermee kunt u bijvoorbeeld het eetgedrag van een bepaalde cliënt observeren of de valincidenten opvolgen. Stel de fiche zo op dat ze maar voor een bepaalde periode geldig is en dat enkel de begeleiders deze kunnen invullen. Koppel een fiche aan de agenda van een begeleider zodat hij deze niet vergeet in te vullen. Exporteer nadien de fiches naar de pedagoog zodat die het gedrag kan analyseren. Deel tenslotte uw het ontwerp van uw fiches met andere voorzieningen.

Meerwaarde voor uw voorziening?

  • Verbetert de interne communicatie
  • Betere opvolging door betere registratie
  • Meer privacy
  • Afspraken opvolgen en beheren
  • Eigen fiches ontwerpen & invullen
  • Dagelijkse werking wordt zichtbaar
Meer informatie: