Analysegroepen

Analysegroepen worden samengesteld uit leden die zich kandidaat stellen en medewerkers van Softwel. De groep engageert zich voor een lange periode om bepaalde projecten uit te werken. Meestal gaat het hier over de ontwikkeling van een volledig nieuwe module. De analysegroepen denken na over de concepten en bundelen de behoeften die moeten vervat worden in de software.

Werkgroepen

Werkgroepen worden samengesteld uit leden die zich kandidaat stellen en medewerkers van Softwel. De groep engageert zich voornamelijk voor korte termijn projecten zoals belangrijke functies die moeten worden ontwikkeld in huidige modules naar aanleiding van wijzigingen in de wetgeving.  

Gebruikersgroepen

Gebruikersgroepen worden per module, twee keer per jaar georganiseerd. In een gebruikersgroep delen eindgebruikers van onze software informatie en tips met elkaar rond de werking van een module. Indien er nieuwe functionaliteiten zijn ontwikkeld, worden deze door Softwel toegelicht.

Opleidingen

Softwel organiseert twee keer per jaar basisopleidingen voor leden die pas leren werken met één of meerdere modules. Tijdens een opleiding maken de leden kennis met de module en leren daarbij de verschillende schermen en functies te gebruiken. Een basisopleiding mag enkel gevolgd worden indien de voorziening de module heeft aangekocht.